Info General

Les vesprades de La Figuera és una proposta alternativa a les tradicionals extraescolars per a xicalla. Pretén ser un possibilitador d’experiències lliures i significatives a través de les arts, el joc i la participació ciutadana. És un espai suggeridor, mutant i respectuós que anem creant entre totes i en el que al centre sempre hi ha els desitjos i les necessitats de les xiquetes i xiquets que hi participen. 

Un espai de trobada articulat per ambients i amb diferents propostes programades on segons els interessos de les persones es van activant processos creatius, de pensament crític i d’autosuficiència a través del joc i disciplines d’arts i oficis com poden ser: el cinema i l’experimentació audiovisual, les arts escèniques, la impremta i creació de fanzines, costura i reciclatge, pintura i experimentació plàstica, instal·lacions i construccions…

LA PROPOSTA s’ activa diferents dies de vesprada per tal que les famílies trien segon la seva disponibilitat i interessos. Per participar a les vesprades de la figuera cal ser sòcia del projecte. Podeu trobar més informació sobre com fer-se sòcies ací: https://www.lafiguerabenimaclet.org/cooperem/

ESTEM TREBALLANT en una nova proposta per a les Vesprades de La Figuera 21/22 on es barregen edats diferents, sempre acollint les diverses necessitats i ritmes de la xicalla.  L’inici de l’activitat serà en octubre. Qualsevol dubte podeu escriure a info@lafiguerabenimaclet.org i vos contestarem en setembre (tornem a l’oficina la primera setmana). Si voleu més informació de les experiències d’altres anys, encara per grups d’edat, podeu veure la informació ací:

Grups d’ 1 a 4 anys
Un espai d’estimulació corporal, emocional i social mitjançant les arts, proposant formes d’expressar-se, conèixer-nos i relacionar-nos amb la persona que ens acompanya i amb les altres.

(+ info)

Grups de e 4 a 8 anys
Una proposta per a aprendre juntes a expressar i reivindicar les nostres idees i a explorar el nostre entorn mitjançant l’art.
(+ info)

Grups de 8 a 12 anys
Acompanyem procesos i activem projectes per a expressar-se i reflexionar al voltant de temes rellevants per a la xicalla.
(+ info)