Vesprades d’obrador

Un espai de trobada articulat per ambients, on segons els interessos de les persones es van activant processos creatius, de pensament crític i d’autosuficiència a través del joc i disciplines d’arts i oficis com poden ser: el cinema i l’experimentació audiovisual, la impremta i creació de fanzines, costura i reciclatge, pintura i experimentació plàstica, instal·lacions i construccions…

Les vesprades d’obrador de La Figuera és una proposta alternativa a les tradicionals extraescolars per a xicalla. Pretén ser un possibilitador d’experiències lliures i significatives a través de les arts. És un espai suggeridor, mutant i respectuós que anem creant entre totes i en el que al centre sempre hi ha els desitjos i les necessitats de les xiquetes i xiquets que hi participen. 

Està actiu de dimarts a divendres de vesprada per tal que les famílies trien segon la seva disponibilitat i interessos.
Per participar a les vesprades d’art, tenen prioritat les persones o membres de famílies sòcies del projecte.

INICI DE LES ACTIVITATS PER AL CURS 2020-21:  28 de setembre

Les propostes s’articulen per grups d’edats:
(Sempre flexibles, l’edat ens orienta, però qui realment sap a quin grup cal participar es la xicala i la seua família)

Grups d’ 1 a 4 anys
Un espai d’estimulació corporal, emocional i social mitjançant les arts, proposant formes d’expressar-se, conèixer-nos i relacionar-nos amb la persona que ens acompanya i amb les altres.

(+ info)

Grups de e 4 a 8 anys
Una proposta per a aprendre juntes a expressar i reivindicar les nostres idees i a explorar el nostre entorn mitjançant l’art.
(+ info)

Grups de 8 a 12 anys
Acompanyem procesos i activem projectes per a expressar-se i reflexionar al voltant de temes rellevants per a la xicalla.
(+ info)

INFORMACIÓ SOBRE HORARIS, PREUS I INSCRIPCIONS ACÍ