Ràdio La Figuera

Pròxim directe, dijous 4 de juny a les 18 h

Atenció! Serà el darrer programa d’aquesta etapa inicial. Prepareu-vos per les sorpreses.


Podcasts de programes anteriors

Programa #10 – 28.05.2020
Fem un especial cultura popular i combativa; La tropa canalla entrevista a Ferran i Andone de la colla de tabal i dolçaina Estrela Roja i connectem amb la casa de Joan, Alma i Héctor que ens parlaran d’un lloc prou llunyà i molt interessant! Com sempre amb contes contats, selecció punki-musical, recomanació literària de La Repartidora i el repte!!

#09 Cuidar a les que cuiden – 21.05.2020
Qui cuida de les que cuiden? Al programa #09 de Ràdio La Figuera parlem amb Lissette de Sindihogar Sindillar, sindicat autoorganitzat que reivindica els drets de les treballadores de la llar i les cures. A més contes contats! Connexió amb la casa d’una família mooolt propera, recomanació de La Repartidora ,reptes, minuts punkis i més!!

#08 Ciutat salvatge – 14.05.2020
Al huité programa parlem de canvi climàtic i coronavirus amb l’ambientòleg Andreu Escrivà!🌿 i de natura i ciutat amb Marco Ranieri que ens porta un repte molt especial. A més connectem amb la casa d’una família que durant la quarantena s’ha convertit (encara més) en tot un col.lectiu artístic i parlem de tractors! Un conte de pirates molt especial contat pels buscadors de tresors Ovidi i LLuc. Minuts punki-musicals, recomanació de La Repartidora i més!

#07 L’escola confinada – 07.05.2020
Com està sent l’educació en confinament per a la xicalla? I les profes?… De tot açò parlem amb Xus i Isabel al programa de Ràdio La Figuera #07 Escola. I a més connectem amb la casa d’una família i parlem de guepards!, un conte inventat de Duna molt especial, minuts punki-musicals, recomanació literària de La Repartidora, reptes i més!!

#06 La màgia de l’horta – 30.04.2020
Parlem amb Xavi de Vorasenda. Agroecologia i pensament crític de l’important paper de l’horta i les llauradores en moments com aquests i sentirem com ha sigut tornar a jugar al carrer en veu de la xicalla. A més, contes contats, connexió amb la casa d’una família, recomanació de La Repartidora, reptes, minuts punki-musicals i més!

#05 Visca els llibres lliures! – 23.04.2020
Aprofitem que és el dia del llibre per fer un especial literari: Parlarem amb Milimbo i tindrem recomanacions de lectures de les llibreries del barri: a la habitual de La Repartidora es sumen Estudio 64. librería de ilustración i La Rossa. Més contes contats amb veus menudes, connexions amb la casa d’una família molt especial, minuts punki-musicals, reptes i més!!

#04 Un barri de cures i suport mutu – 16.04.2020
Parlem d’autoorganització veïnal amb Marta de la xarxa de suport mutu i cures de Benimaclet; connectem amb la casa de Malva i Aleix que tenen molt a dir; Més contes contats per famílies que ens escolten, nou reptes, recomanació literaria amb Mar de La Repartidora, minuts musicals i més!!

#03 Cultura i educació populars i comunitàries – 09.04.2020
Parlem amb Julia del projecte d’educació popular Crearteducacción Comunitaria, més contes contats per famílies que ens escolten 💜, minuts punki-musicals, recomanació setmanal de la llibreria veïna La Repartidora, connexió amb casa de Naima i la seua família, que trobem a faltar! Nou repte i nova secció consell de sàvies!

#02 Sorolls i sorollets – 02.04.2020
Entrevista amb Cuneta, contes d’Aitana des de Hawaii i de Núria i Leyre des de sota la pluja i visitem la casa d’Irta amb versió a capela del Let It Go inclosa.
Ah! i la nostra conçoneta punky i el repte de la Yoko entre altres cosetes.

#01 No hi ha confinament que ens ature – 26.03.2020
Ja hem començat! Malgrat les dificultats tècniques i les novatades hem fet el nostre primer programa, amb el conte de Frank, una entrevista a David (una persona adulta que mai ha deixat de ser un xiquet), l’estrena mundial del tema “Coronaencierro” de León (8 anys), la cançó punkarra de la setmana, la visita virtual a casa de Gerard i Sandra (amb dinosaures inclosos) y una proposta de la mateixa Yoko Ono per a fer a casa.