Obrador d’arts

Xicalla d’1 a 4 anys (acompanyades d’una adulta):
Dimecres i/o divendres de 17.30 a 18.30 h

Xicalla de 4 a 8 anys:
Dimarts i/o dijous de 17.30 a 19:00 h

L’espai de l’Obrador és un espai que s’adapta a les necessitats i desitjos de cada personeta i cada família. Volem que siga un espai flexible on i caben canvis, ampliacions i reduccions en els dies i les hores que cadascú hi vol participar.

L’espai de La Figuera està obert tots els dies (de dimarts a divendres) de 16.30 fins a 19.30 h. Durant tots aquest temps podeu romandre l’espai tan les persones inscrites a l’Obrador com com la seua famíla. Volem compartir l’hora del berenar amb receptes saludables, llamineres i de temporada. Tenim un preciós espai exterior, el pati de la nostra alqueria, on hi ha el gran arbre que ens dóna nom, un nesprer, una morera, un petit hort, zones de sol i ombra, terra, fang … També un espai interior on crearem una biblioteca i zona de lectura i descans, una prestatgeria amb jocs populars i altres encara per inventar. Podeu venir quan vulgueu!

L’Obrador d’arts: Un espai-taller experimental en què fem possible experiències felices, conscients i compromeses amb la xicalla

A l’obrador aprenem juntes a expressar i reivindicar les nostres idees i a explorar el nostre entorn amb diferents mitjans artístics (gràfics i plàstics, audiovisual, instal·lació, accions i performances, fanzines, costura, impremta, etc.).
Ho fem experimentant i descobrint les possibilitats dels materials, tècniques i llenguatges, des de la nostra experiència i la referència d’altres persones, col·lectus i moviments (com més propers millor i, sempre que es pot, en persona).
Articulem els interessos i desitjos dels grups de xicalla en projectes col·laboratius que esdevenen processos de creació i acció que posem en relació amb el nostre entorn.

Preus:

Pots triar el dia de la setmana que necessites. Els grups s’aniran plenant i obrint per ordre d’inscripció, sempre amb preferència per les famílies sòcies.

Preu associades:
Un dia a la setmana: 20€/mes
Dos dies a la setmana: 30€/mes

Preu no associades:
Un dia a la setmana: 40€/mes
Dos dies a la setmana: 50€/mes

Places limitades per ordre de reserva (i sempre amb prioritat per a les persones associades).
Tots els grup es compondrà d’un màxim de 7 xiquetes o xiquets, acompanyades d’una facilitadora referent de La Figuera.