Fem el somni realitat!

Posar en marxa La Figuera està sent possible gràcies a tot el suport rebut a la campanya de crowdfunding a goteo.org i que, ha superat les nostres expectatives! Sou molta gent la que heu fet que allò que pareixia un somni quan començàvem, es convertisca en realitat! Moltes gràcies!

Hem decidit que volem transformar part del suport rebut oferint la possibilitat de participar i conèixer-nos durant tot el mes d’octubre sense quotes! Així, ja podeu vindre a disfrutar del espai que hem creat per a les vesprades lleures i només farà falta la inscripció (en el cas de l’obrador d’art) i el compromís amb el projecte assistint a les sessions programades.

Idear el projecte ha sigut un procés il.lusionant d’aprenentatge en comú; d’imaginar mons possibles i de concreció per a aterrar en realitats. Tenim un manifest en el que creiem fermament i que utilitzem per a qüestionar les nostres accions dins del projecte. Així, amb energia i consciència, comencem a cooperar obrint espais lliures amb la xicalla!